مجموعه چاشنا شما را به خرید بهترین محصولات انواع اسانس ، عصاره و طعم دهنده دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

تهیه اسانس زنجبیل منحصر به فرد

آنچه در این مقاله می خوانید...

اسانس زنجبیلخواص بینظیر زنجبیل و اسانس آنعوارض استفاده زیاد از اسانس زنجبیل
اسانس زنجبیل

زنجبیل به سبب خواص بینطیری که برای بدن دارد یکی از منحصربه فردترین ادویه های جهان است که روش های تهیه اسانس زنجبیل بستگی به به نوع مصرف متغیر است، که در مطالب قبلی درباره شیوه های تهیه آن صحبت شد.

اسانس زنجبیل

خواص بینظیر زنجبیل و اسانس آن

درباره خواص بیشمار زنجبیل اشارات زیادی شد اما در انجا قصد داریم به مهمترین خواص آن بپردازیم.
خواص یک گیاه مستقیما بستگی به ترکیبات تشکیل دهنده آن گیاه دارد که در اینجا به ترکیبات و خواصی که به سبب وجود این ترکیبات است خواهیم پرداخت.

  1.  حاوی ماده گینگرول است.

این ماده بیشتر مورد استفاده طبی و پزشکی دارد که علاوه بر اسانس هم می توان از پودر و روغن و سایر روش های فراوری استفاده نمود.
خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی دارد.
توجه:
نوع روغنی آن برای استفاده موضعی به بدن است و خوردن آن بسیار خطرناک است و ممکن است سبب مسمویت و یا مرگ شود.

  1.  در درمان خستگی و ناخوشی و بی حوصلگی صبحگاهی تاثیری شگفت انگیز دارد.
  2.  به دلیل خاصیت ضدالتهابی که دارد در درمان بیماری آلتروز و پوکی استخوان موثر است.
  3.  به دلیل خواص ضددیابتی که دارد در جلوگیری از بیماریهای قلبی و قند خون موثر است.
  4.  به سبب وجود مواد موثری که در عصاره و یا اسانس این گیاه موجود است در کاهش و خنثی کردن اسیدهای چرب مضر بسیار تاثیرگذار است.
  5.  گینگرول ماده ای است که در زنجبیل خام وجود دارد که خاصیت ضد سرطانی دارد و از رشد سلول های غیرطبیعی بدن جلوگیری می کند.
  6.  به سبب ترکیباتی نظیر آنتی اکسیدان که دارد از روند پیری سلول های مغزی و بروز بیماری آلزایمر جلوگیری می کند.
  7.  به سبب خواص ضدعفونی کننده و ضدباکتریایی که در عصاره آن موجود است از بروز بیماری های عفونتی و التهابی نظیر بیماریهای لثه و دندان جلوگیری می کند.

اسانس زنجبیل

عوارض استفاده زیاد از اسانس زنجبیل

هر چه درباره خواص و ویژگی های منحصر به فرد این گیاه و اسانس آن صحبت کنیم باز کم است اما درکنار این همه ویژگی و خصوصیت مثبت بیشماری که دارد در موارد زیر احتیاج است که در مورد میزان مصرف آن دقت شود.

  • مصرف زنجبیل در دوران بارداری باید زیر نظر پزشک متخصص باشد چون استفاده غیر اصولی آن ممکن است سبب سقط جنین شود.
  • چون طبع این گیاه به خودی خود گرم است بهتر است از مصرف بیش از حد آن خودداری کنید چون ممکن سبب ایجاد خارش، سوزش، التهاب گلو و پوست و مواردی از این قبیل شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:

واحد مشاوره و فروش

راه های ارتباطی:

phone icon دفتر فروش تهران: 02128427013

whatsApp icon پاسخگویی واتساپ: کلیک کنید

email icon ایمیل: info.chashna@gmail.com

مجموعه چاشنا شما را به خرید بهترین محصولات انواع اسانس ، عصاره و طعم دهنده دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.