طرح فروش انواع طعم دهنده اسنک با بیشترین تنوع و بهترین قیمت در مجموعه چاشنا آغاز شد. تولیدکنندگان صنایع غذایی می توانند انواع طعم دهنده های صنایع اسنک و تنقلات را پس از دریافت مشاوره و سمپل خریداری کنند.
تولید و فروش انواع اسنک
اسنک ها غذاهای آماده ای هستند که معمولاً روغن زیادی دارند و با طعم دهنده های نمکی طعم دار می شوند. از نقطه نظر پردازش، آنها توسط طیف گسترده ای از فرآیندها تولید می شوند. ساده ترین دسته که اسنک های نسل اول نیز نامیده می شود، از ذرت بو داده، بادام زمینی، آجیل، میوه های کم آب و اقلام مرتبط تولید می شود.
اکثر تنقلات در دسته میان وعده های نسل دوم قرار می گیرند که شامل محصولات ساده ای می شود که پس از اکستروژن مستقیم (چیپس ذرت، محصولات ذرت پف کرده یا منبسط شده، توپ ها و حلقه ها) یا با برش، ورقه کردن، شکل دادن مانند چیپس سیب زمینی معمولی و تورتیلا به دست می آیند.
چیپس، و چوب شور. اسنک های نسل سوم از گلوله های اکسترود شده تولید می شوند که معمولاً سرخ شده و طعم دار می شوند. صرف نظر از تصویر بدی که در بین متخصصان تغذیه وجود دارد، میان وعده ها به دلیل طعم، راحتی و تغییر عادات غذایی، محبوبیت بیشتری پیدا می کنند. روند جدید، توسعه میان وعده های مغذی و سلامتی است.
بنابراین علاوه بر شکل و حفظ سلامت طعم حرف اول را می زند. از این رو تولید کننده های طعم دهنده های صنایع اسنک با افزایش تنوع و طراحی طعم های مشتری پسند این مورد را در نظر دارند.
انواع طعم دهنده های اسنک
تنوع در طعم و مزه اولویت اول تولیدکنندگان صنایع غذایی است که در عین حفظ ارزش غذایی در نظر گرفته می شود. مجموعه چاشنا در این راستا با واردات و تولید انواع و بهترین نوع از طعم دهنده صنایع اسنک، صنایع آردی و قنادی ، صنایع آجیل و… با تولیدکنندگان همکاری می کند.
طعم دهنده های اسنک موجود در چاشنا شامل موارد زیر می شود:
- طعم دهنده ماست موسیر
- طعم دهنده پیاز و خامه
- طعم دهنده پیاز جعفری
- طعم دهنده باربیکیو
- طعم دهنده لیمو
- طعم دهنده پرتقال
- طعم دهنده دودی
- طعم دهنده پنیر
- طعم دهنده تنوری
- طعم دهنده سرکه
- طعم دهنده فلفل
- طعم دهنده گوجه
- طعم دهنده پیتزا
- طعم دهنده موز
- و…
فروش انواع طعم دهنده اسنک
فروش انواع طعم دهنده اسنک با نازلترین قیمت و کیفیت بالا در مجموعه چاشنا انجام می گردد. جهت مشاوره با کارشناسان بخش فروش و کسب اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.